Kære alle sammen!

 

 

Tak for i år! Hvor har I været fantastiske!

 

Det gælder skuespillere, instruktør, scenograf, kostumier, håndværkere – tegner, fotograf, redigering, syerske, café personalet – jer alle sammen.

 

Og da ikke mindst jer – vores ærede publikum 😊 Vi spurgte jer undervejs, hvad I mente om årets gåde og event. Vi blev som altid overvældede over jeres interesse og loyalitet – at I også bemærker og frydes over alle de små detaljer, som Ib og jeg går op i – og at I er så fantastisk dygtige til at gætte vores kringlede gåder – ikke mindst! 😊

 

Børnene var i centrum i år og vi nød at se den hale af vakse unger, som fulgte efter skuespillerne, når de var særligt frække, sjove eller kloge😉

 

Tak for hjælpen alle sammen!

 

Vi udvikler os hele tiden og har nu besluttet at forsøge os med et lille nyhedsbrev udenfor sæsonen. Vi vil også gerne dele en ambition med jer. Vi vil gerne have mange flere danskere op til Mors – op at besøge området – og opleve de mange andre skønne muligheder omkring os. Nu er vi jo også kommet på verdenskortet med den enestående Vingegaard som nabo, men læg også mærke til hvor meget andet spændende der foregår på Mors.

Som nærmeste nabo har vi Jesperhus Blomsterpark. Men Mors blomstrer ikke bare der – også i de små cafeer, værksteder, restauranter og forretninger i Nykøbing og ikke mindst i den natur, som binder os sammen.

 

 

 

 

Kærlige hilsner

Vibeke