Magi, gåder og masser af spænding for hele familien

 

Et nyt mysterium på Højriis Slot fra den 19. juli til og med 2. august 2020.

 

KÆRE GÆSTER, VI MELDER UDSOLGT ALLE DAGE.

 

Der sker underlige ting på Højriis Slot. Den gamle Hertug Konrad har omdannet store dele af slottet til laboratorier, men ingen ved præcis, hvad den gamle mand laver.. Og hvem er de to gæster på slottet, der udgiver sig for at være omrejsende skuespillere? Og hvorfor opfører alle andre på slottet sig, meget, meget mystisk?
Velkommen til Højriis Slots sommermysterium, hvor intet er som det plejer. Gå på opdagelse i slottets fascinerende univers, mød farverige karakterer, og løs gåder og hovedbrud for alle aldre.

 

Billetpris og åbningstider

0-4 år: Gratis
5-11 år: 95,-
12-99: 150,-

 

NU HALV PRIS

 

Slottet er åbent fra den 19. juli til 2. august i tidsrummet 10-17.

 

Din billet giver adgang til slottets café, have og park i hele åbningstiden fra kl. 10-17. Før og efter din oplevelse på slottet, er du velkommen til at slå dig ned i haven, gå på skattejagt i skoven eller købe kaffe og kage i caféen. Du har adgang til selve slottet med gåder i et tidsrum på to timer i det tidsinterval du har booket. Når du ankommer får du en kort intro til gåden og de første vigtige spor.

 

Billetsalg: Vi anbefaler at købe billet på forhånd, da publikum lukkes ind i hold. Der er et begrænset antal billetter hver dag. Billetten giver også adgang til café, have og park.

 

Café: Gaard-Bageriet fra Hvidbjerg står for hjemmelavede specialiteter og professionelt hjemmebag i caféen.

 

Adresse: Højriisvej 3, 7900 Nykøbing Mors.

 

Vi følger selvfølgelig alle officielle retningslinjer for coronavirus.

 

Følg gerne med på Facebook og Instagram

 

 

 

 

 

 

En hel dags fordybelse i skoven – et endagsretreat ved Højriis Slot

 

Hvordan kan vi, som et træ, stå godt og sikkert i et liv, der hele tiden er omskifteligt? Under den kyndige vejledning af antropolog og krops-psykoterapeut Ida Sofie Matzen får du mulighed for at drage lyttende og åben ind i skoven og arbejde med bl.a. åndedrætsteknikker, mindfulness, meditation og Qi gong.

 

o Du lærer at arbejde med skoven og naturen som hjælpere i processen med at forbinde dig til dine omgivelser og fordybe dig indad
o Du vil få en række metoder til at komme ud af hovedet og ned i kroppen. Teknikker til at berolige dit nervesystem i stressede situationer
o Du får viden om at skabe balance i kroppen og klarhed i sindet, så du i hverdagen kan styrke forbindelsen til din omverden
o Du får metoder til at kunne lade op i naturen, uanset vejr og årstid

 

Tidspunkt: lørdag d. 8. august kl. 09:30-18:00 ved Højriis Slot på Mors.
Pris: 1200 kr. (dækker undervisning, samt en hjemmelavet, grøn frokost og forfriskninger i løbet af dagen.)

 

Skriv en mail til anne.hojris@gmail.com for at høre mere og tilmelde dig.