Ofte stillede spørgsmål

 

Hvad er Mysteriet på Højriis Slot?

Mysteriet på Højriis Slot er en kulturoplevelse, hvor du som gæst skal på opdagelse i slottets univers for at løse et mysterium. Udover mysteriet er der også andre gåder og hovedbrud for alle aldersgrupper; de yngre, de modige og de særligt skarpe. På slottet møder du skuespillere, der levendegør mysteriet og slottet. Og måske hjælper de også med en ledetråd eller to?

 

Hvad kan jeg med billetten ?

Du køber en billet til et ankomsttidspunkt. Det kunne eksempelvis være en billet med ankomst mellem kl. 12 og kl. 12.30. Det er vigtigt, at du ankommer og tjekker ind i caféen i dit valgte ankomsttidspunkt. Når du har fået intro og vigtige spor går turen mod slottets porte, hvor jagten for at løse mysteriet går i gang. Du har nu to timer til at løse mysteriet på slottet. Efter at du har løst mysteriet på slottet, er du meget velkommen til at slå dig ned i haven, gå på skattejagt i skoven eller købe kaffe og kage i caféen. Du må opholde dig i parken og i caféen i hele åbningstiden (10-17).

 

Hvilken aldersgruppe henvender oplevelsen sig til?

Alle er velkomne på slottet. Udover mysteriet, hvor hele familien kan samarbejde, er der også ekstra hovedbrud for de yngste, de modige og de særligt skarpe. For de yngre eller lidt mindre modige voksne, er det muligt at gå uden om slottets kældre.

 

 

Rygning er ikke tilladt på hele området.

Hunde har ikke adgang til området.

 

Handicap-adgang skriv eller ring til os på hojriis@hojriis.dk  23246199

 

Højriis Slot og corona

For at antallet af gæster på selve slottet hele tiden holdes på det tilladte niveau, har vi indført tidsintervaller på to timer. Derfor opfordrer vi også til at købe billetten på forhånd. link
Vi har fokus på rengøring og afspritning.

Vi følger de officielle retningslinjer for corona.