Kom og nyd “En kop aftente” på Højriis Slot.
I tre uger i sommerferien åbner Højriis Slot porten for offentligheden og inviterer gæsterne indenfor til årets mysterium. Dette foregår fra den 8. – 31. juli 2024.
I får helt eksklusivt mulighed for at gå på opdagelse i slottets smukke og dramatiske univers, men lyt ved dørene, læs brevene, hold dig skarp og læg mærke til selv de mindste detaljer – I er detektiverne, og det er nu op til jer at opklare, hvad der er sket. Undervejs vil I møde spændende personer, der gør mysteriet levende.

 
En kop aftente.
Alt ånder tilsyneladende fred og ro på Højriis Slot denne sommer. Men alt er ikke som det ser ud til. Den søde Frk. Rose er bange, men for hvad? Under overfladen ulmer konflikterne og en mystisk detektiv ankommer til slottet – hvad mon han skal?
 
Vores dygtige skuespillere er en vigtig del af oplevelsen på slottet. Gennem hele dagen spilles utallige og vidt forskellige improviserede scener med masser af komik og drama. Det foregår overalt – i gården, i riddersalen, hos Frk. Rose, i kaminstuerne og de mange andre virkelig fantastiske rum på slottet. Skuespillerne skaber en overbevisende illusion og giver bogstaveligt talt “liv på slottet”.

 

Hvad er inkluderet?

  • På Højriis Slot kan hele familien være med. Mysteriet fører jer gennem slottets mange kroge og gemmesteder efter løsningen på dette års mysterium.
  • Når du og din familie ankommer til slottet, får I udleveret materiale, og lidt hjælp til at komme i gang med at løse mysteriet. I kan altid vende tilbage og undersøge de ting, I syntes var mystiske.
  • For de lidt mindre i familien, er der et ekstra mysterium, hvor de får udleveret en bog med skottehunden Ailean, som guider dem gennem slottet sammen med resten af familien og undervejs skal der findes spor, som bruges til at løse mysteriet.
  • Alle er velkomne på slottet. For de yngre eller lidt mindre modige, er det muligt at gå uden om slottets kældre.

 

 
Ved du endnu ikke hvad du skal lave i din sommerferie?
Kom til Højriis Slot i Nordjylland og vær detektiv for en dag!

Køb billetter her